Clubtoernooi 4 - 6 september

03 augustus 2020


Beste (zomer)leden van T.V. Benschop,

Graag nodigen we je uit voor het Club Dubbel Benschop 2020 Toernooi voor 17+ en voor de jeugd! Schrijf je snel in op mijnknltb.toernooi.nl* en houd het weekend van 4, 5 en 6 september vrij in je agenda.

17+ Dubbeltoernooi
Je kunt je inschrijven voor max. 1 onderdeel van het 17+ dubbeltoernooi (HD, DD, GD). Kosten voor het toernooi zijn 7,50 euro p.p.**.

Jeugd Dubbel- en Enkeltoernooi
Als jeugdlid kun je je inschrijven voor 2 onderdelen (HD, DD, GD, HE, DE). Let op: je kunt je online inschrijven voor 1 onderdeel. Wil je voor 2 onderdelen inschrijven? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven. Kosten voor het toernooi zijn 5,00 p.p.**.

De wedstrijdleiding maakt een indeling van alle wedstrijden, waardoor iedereen op een leuk en passend niveau speelt. Voor vragen over het clubtoernooi en jouw inschrijving kun je mailen naar [email protected].

Inschrijven kan tot en met zaterdag 29 augustus. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Met vriendelijke groeten,
TC/JC T.V. Benschop

*Zomerleden kunnen zich inschrijven door te reageren op deze mail, aangezien zij geen KNLTB-account hebben. Geef hierbij aan: Je naam, de naam van je partner, jullie speelsterkte, jullie mailadressen en telefoonnummers, jullie evt. verhindering (max. 1 verhindering per koppel, zondag 6 september kan niet als verhindering worden aangemerkt).
**Betaling vindt plaats (je kunt pinnen) voor de eerste wedstrijd in het clubhuis.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 452 121

Adres

Koningin Wilhelminastraat 29
3405 XP Benschop

KVK-nummer

40481575