Corona-update 29-09-2020

01 oktober 2020

Corona-update per 29 september 2020

Het kabinet treft opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden de komende 3 weken de sociale contacten drastisch beperkt.
Dat zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

Gelukkig kunnen we blijven tennissen, zolang het weer het toelaat. Vrij spelen is mogelijk, hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.
Ook in wedstrijdverband kan er gespeeld worden, alleen zonder publiek en de sportkantines en clubhuizen (met uitzondering van toiletten en kleedkamers) zijn gesloten. Als gevolg hiervan komen de bardiensten, tot nader order, te vervallen.

De teamcaptains van de seniorenteams zullen door Jan en Max nader geïnformeerd worden.

Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uitmaken van het begeleidende team. Zij mogen blijven kijken. Het advies is om bij voorkeur met 1 of maximaal 2 begeleiders per team te komen. Toeschouwers, zoals opa's, oma's, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan. Als een jeugdspeler op de eigen accommodatie speelt, dan worden ouders (ook al brengen zij hun kind) als toeschouwer gezien en mogen zij niet blijven kijken.  

Ondanks de beperkingen wensen wij jullie veel speelplezier.

Bestuur van TV Benschop.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 452 121

Address

Koningin Wilhelminastraat 29
3405 XP Benschop