Corona update-3: Vereniging gaat open voor jeugd tot en met 18 jaar

29 april 2020

Vorige week dinsdag 21 april, tijdens de persconferentie van premier Rutte, werden wij allen geïnformeerd over de versoepelende maatregelen voor de jeugd t/m 18 jaar. Het samen sporten in de buitenlucht per 29 april is weer mogelijk onder voorwaarden. Voor de senioren verandert er niets.

De KNLTB heeft een stappenplan opgesteld ter ondersteuning van de verenigingen om een protocol op te stellen om het trainen in de buitenlucht mogelijk te maken. Wij hebben voor onze vereniging een protocol gemaakt en voorgelegd aan de gemeente.
Vandaag hebben wij van de gemeente toestemming gekregen om vanaf 4 mei weer te gaan starten met trainen voor de jeugd t/m 18 jaar, onder naleving van het protocol. Trainen is alleen mogelijk in de eigen leeftijdsgroep t/m 12 jaar en vanaf 13 jaar t/m 18 jaar. Leden van 13 jaar en ouder hebben zich ook te houden aan de 1,5 meter samenleving.

De Utrechtse Tennis Organisatie, waarbinnen onze trainer Marius werkzaam is, kan de lessen hervatten. De tennisschool informeert de leerlingen binnenkort wanneer de lessen weer aanvangen.
Vrij tennissen voor de jeugd kan alleen als er een toezichthouder aanwezig is. Hier zullen nadere afspraken over gemaakt worden.

Voor de senioren is de voorjaarscompetitie uitgesteld en verplaatst naar het najaar. Alle open toernooien tot en met 14 juni zijn geannuleerd, ons open toernooi gaat daarom dit jaar niet door.

Bij nieuwe ontwikkelingen houden wij u op de hoogte.

Namens het bestuur,
Gerrit van Arkel.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 452 121

Address

Koningin Wilhelminastraat 29
3405 XP Benschop