Informatie-avond op donderdag 21 juni over de competitie najaar 2018

18 juni 2018

Beste leden en medetennissers,

De afgelopen tijd bereikten ons steeds vaker berichten van leden die graag in een competitie willen instappen maar die geen compleet team hebben.

Ook ontvingen we berichten van teams die wellicht gaan veranderen van samenstelling en mensen die graag op een andere dag competitie wilden spelen.

Om alle wensen, vragen en mogelijkheden te inventariseren voor de komende najaarscompetitie, lijkt het ons een goed plan om voor de inschrijving (deadline per 1 juli) een info-avond te organiseren voor eenieder die mee wil doen aan de competitie. Het maakt dus niet uit of je al een team hebt of nog niet, ter plekke kan aangegeven worden of je competitie wilt spelen en eventueel met wie evenals op welke dagen en op welk niveau.

Graag willen we jullie dan ook uitnodigen voor deze info-avond op 21 juni vanaf 20.00 uur in ons clubhuis.

Ter voorbereiding kun je eventuele wensen en indelingen al opschrijven en vooraf overleggen met beoogde leden/teamgenoten. Maar zoals gezegd, dit is geen must.

Na de avond gaan wij een indeling van een aantal teams maken die het best overeenkomt met jullie wensen. Na terugkoppeling en akkoord gaan we dan voor 1 juli de teams inschrijven.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Jan van de Bogaard ([email protected])
Max Hermans ([email protected])

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 452 121

Address

Koningin Wilhelminastraat 29
3405 XP Benschop