Informatie en inschrijven voorjaarscompetitie 2020

21 oktober 2019


Beste leden van T.V. Benschop,  

Zoals jullie weten is de najaarscompetitie bijna afgelopen. Tijd om je alweer in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2020. Op 2 december moeten wij alle inschrijvingen doorsturen naar de KNLTB.  

Ieder lid van de vereniging mag zich inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Dat kun je doen op het onderstaande formulier. Hier staan tevens de data van de voorjaarscompetitie. Er zijn verschillende competitievormen op verschillende dagen. Mocht je hier vragen over hebben, kun je dit altijd mailen naar de technische commissie. Mail adres: [email protected]  

Om vers bloed toe te laten aan de grote schare competitiespelers, kun je voor komende voorjaarscompetitie niet alleen als team inschrijven maar ook als individu. Bij individuele inschrijving gaan wij proberen een team te formeren of, bij te weinig spelers, je toe te voegen aan een bestaand team. Uiteraard in onderling overleg en hoor je van tevoren aan wie je gekoppeld bent. Meld dan ook bij inschrijving nadrukkelijk wat voor competitievorm je wil spelen en op welke avond/dag.   De 8/9-competitie op donderdagavond is een groot succes. Ook hier kan je voor inschrijven. Deze competitie is zeker voor beginnende leden een erg leuke opstap naar de reguliere competitie.  
Dus denk ook bij inschrijving aan deze nieuwe vormen van competitie.  

Wij hopen dat er weer veel leden en teams zich inschrijven.  

Stuur het ingevulde voorjaarscompetitie-formulier als team of als individu op naar Jan van den Bogaard of Max Hermans. Ook voor vragen kun je terecht bij Jan of Max.  
Email-adressen: Jan van den Bogaard: [email protected] Max Hermans: [email protected]  
Uiterlijk zondag 24 november willen wij de inschrijfformulieren in ons bezit hebben.

Onder dit bericht vind je het inschrijfformulier en het data-overzicht van de voorjaarscompetitie.

Alvast bedankt.  
Groet, Max en Jan

Inschrijfformulier VJC 2020.xlsx compdatavoorjaar2020-def.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 452 121

Address

Koningin Wilhelminastraat 29
3405 XP Benschop