Racketavond Christmas Edition voor jong & oud!

11 december 2019


Op vrijdag 27 december (derde kerstdag) organiseren we voor het derde jaar op rij de ‘Racketavond Christmas Edition’. Dit keer met een speciaal programma voor de jeugd. Je bent van harte uitgenodigd om op deze gezellige en sportieve avond de kerstkilo’s eraf te sporten!

Het concept is hetzelfde als bij een gewone racketavond (de kaart die je trekt bepaalt met en tegen wie je speelt), met het verschil dat er:

  • kerstmuziek wordt gedraaid,
  • kerstachtige versnaperingen zijn,
  • gezelschapsspellen aanwezig zijn (voor tijdens een evt. wachtronde).

Deze racketavond is voor jong en oud.  

Voor de jeugd vangt het programma aan om 17:00 uur. Het programma is inclusief eten. Het idee is om een gezellig, gevarieerd buffet te maken waar iedereen aan bijdraagt. Graag horen we daarom van tevoren of je komt. Meld je aan bij: [email protected]

Voor de volwassenen start de racketavond op het gebruikelijke tijdstip van 20:00 uur. We spelen twee ronden en als het druk is drie. Van tevoren aanmelden hoeft niet. Enthousiast reageren op deze uitnodiging, mag natuurlijk wel. ;-) 

Je mag gewoon in je normale sportoutfit verschijnen en hoeft er dus niet op je Kerst-best uit te zien. Als je het leuk vindt mag je natuurlijk altijd rood-witte sportkleding aantrekken, een kerstmuts opzetten, je racket versieren met engelenhaar, etc.  

Fijne kerstdagen en we zien je graag de 27e. 

Feestelijke groet,

TC/JC

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 452 121

Adres

Koningin Wilhelminastraat 29
3405 XP Benschop

KVK-nummer

40481575