Succesvol Griezelkamp

17 november 2019


Op vrijdagmiddag 30 augustus arriveerden in totaal 17 kinderen van 8 t/m 13 jaar bij een griezelig versierd clubhuis, waarnaast een grote legertent (met dank aan de scouting) stond opgesteld. In totaal hebben de kids twee nachten in de tent geslapen. Nou ja, ... geslapen?

Het was voor het eerst dat het jeugdkamp 3 dagen duurde. We hebben ons niet verveeld!

De eerste avond zijn de kinderen met een afgehakte (plastic) vinger de deuren langs gegaan, om deze te ruilen voor een groter object. De winnende groep kwam maarliefst met een fiets terug! Aan het eind van de avond/begin van de nacht werden de kids verrast op een spooktocht in het Benschopse bos. In totaal hebben 13 volwassenen zich laten schminken en verkleden om de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Gelukkig waren er ook ouders bereid om de kinderen door het bos te begeleiden. Deze spannende activiteit is de avond erna herhaald, maar dan andersom: de kinderen hebben de leiding behoorlijk laten schrikken. Beide spooktochten waren zeer geslaagd!

Naast het griezelen werd er uiteraard ook getennist! Op zaterdagochtend hebben Bas, Jasper en Tom een tennisclinic verzorgd voor de kids. Ondanks de hitte die dag, hebben de kinderen enthousiast mee gedaan. In de middag zijn de kids gaan kanoën bij de Rosenboom. Een welkome afwisseling, vooral het zwemmen naast de boot, tijdens deze warme dag. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, een (door kinderen verzorgde) spooktocht, een gezellig kampvuur en het spel Weerwolven van Wakkerdam.

Zondagochtend hebben we na het ontbijt nog getennist en opgeruimd. Aan het eind van de ochtend/begin van de middag, zijn de kinderen weer opgehaald door de ouders. 

We kijken terug op een zeer geslaagd en griezelig kamp en bedanken alle ouders voor de nodige hulp tijdens de activiteiten. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 452 121

Address

Koningin Wilhelminastraat 29
3405 XP Benschop